Login

Hello, I'm a panel

I'm just a css entity, but I'm controlled with the Toggler JS plugin.

Haal maximaal profijt uit uw Bedrijfsproces met Lean Six Sigma

Lean Six Sigma

SPNP gebruikt Lean / Six Sigma voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Lean Six Sigma is net als Process Mining datagedreven, en de  methodiek bij uitstek voor het elimineren van verspilling in processen. Overprocessing, waiting, onnodige handovers, zijn typische vormen van verspilling in processen die met Lean Six Sigma worden opgelost.
 

Process Mining binnen LSS

SPNP gebruikt Process Mining als een belangrijke Lean Six Sigma tool om processen op basis van feiten te optimaliseren. Wij noemen dit fact based Lean Six Sigma. Door onze aanpak met Process mining worden uw Voice of the Customer CtQ’s beter meetbaar en worden Root Cause analyses scherper.  Process Mining verhoogd ook de kwaliteit van de measurements door het gebruik van grote popuaties in tegenstelling tot de standaard Six Sigma sampling. 

 

Geintegreerde aanpak

Met onze geïntegreerde aanpak van Process Mining en Lean Six Sigma weten we hoe we problemen moeten identificeren en hoe we ze moeten oplossen. Data gedreven dus betrouwbaarder dan traditionele vormen van procesverbetering. Samen met u als opdrachtgever brengen met procesproblemen in no-time in kaart en bepalen we de beste oplossing.

Benieuwd naar onze methodiek ? Vraag de brochure aan of bel ons voor een demo.
© SPNP 2019