Login

Hello, I'm a panel

I'm just a css entity, but I'm controlled with the Toggler JS plugin.

Over SPNP Consulting

Wie is SPNP

SPNP is een gespecialiseerd bureau in Bedrijfsvoering en Proces management. Onze focus ligt op het ontwerpen, inrichten, besturen en optimaliseren van Bedrijfs-architecturen en Bedrijfsprocessen.  SPNP onze focus ligt hierbij sterk op het implementeren van duurzaam werkbare oplossingen. In hedendaagse complexe bedrijfsomgevingen houdt dit dat de oplossing bestaat uit een combinatie van  goed getrainde medewerkers, de juiste aanpak of methode en  adequate software ondersteuning om de schaalbaarheid en de werking van de oplossing te borgen.
 

Missie 

Onze missie is om de business partner te zijn voor Nederlandse ondernemingen voor het  opzetten en managen van hun bedrijfsvoering. Als business partner leveren wij een constructieve bijdrage aan de kwalitatieve en financiele doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in korte termijn oplossingen en winst maar streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van  integriteit, respect en redelijkheid. Professionaliteit, Resultaat en Plezier in ons werk is hierbij ons handelsmerk. We hechten veel waarde aan interne en externe persoonlijke relaties. 
 
Visie
Onze toegevoegde waarde bestaat uit het leveren en onderhouden van bedrijfsvoeringsoplossingen die hoog kwalitatief & voordelig zijn voor onze klanten.  We leveren integrale oplossingen bestaande uit methodieken en software en training aan Nederlandse ondernemingen om hun bedrijfsvoering te kunnen inrichten, beheersen en optimaliseren. Dit doen wij op een dusdanige wijze die SPNP de natuurlijke keuze voor onze klanten maakt om zich te laten ondersteunen waar het bedrijfsvoerings vraagstukken betreft.
 

Maatschappelijke betrokkenheid

Als onderneming vinden wij ons verplicht om ook maatschappelijk waarde toe te voegen. Daarom steunen wij  collectief en individueel goede doelen en initiatieven die de kwaliteit van leven bij mensen verhogen. Zo steunen wij onder andere de Wielewaal bij het beheren van hun bedrijfsvoering met onze oplossingen.
© SPNP 2019