top of page

Implementatie

Wij vinden dat een implementatie succesvol is wanneer er een aantoonbare resultaatverbetering is gerealiseerd. Bij onze implementaties staan de volgende 4 aandachtsgebieden centraal:

Uw situatie

Een grondige kennis van uw situatie is het uitgangspunt. Begrijpen wat uw situatie is is een voorwaarde om een oplossing te kunnen opstellen. Dit kunnen we omdat we consultants hebben op WO niveau met jarenlange kennis en ervaring in hun werkveld. Zij nemen goed de tijd om precies te begrijpen waar u behoefte aan heeft.

De juiste methodiek

Uw onderneming is niet uniek, maar wel speciaal. We gebruiken daarom als basis Best practice standaarden die hun waarde bewezen hebben. Methodieken als BPMN, Archimate, TOGAF , APQC passen wij toe in de praktijk en vertalen we naar uw specifieke situatie. Dit garandeert een goede basis en scheelt tijd in implementatie.

De juiste software

Goede bedrijfsvoeringssoftware is onmisbaar geworden bij hedendaagse bedrijfsvoeringen. Omdat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben in het implementeren en werkbaar maken van bedrijfsvoeringtools, kunnen wij goed bepalen wat de juiste bedrijfsvoeringsoftware voor u is.  We vertegenwoordigen diverse BPM & EA pakketen zodat altijd de juiste oplossing geselecteerd kan worden. Daarnaast beschikken wij over diverse trainingen voor BPM tooling.

De juiste communicatie en begeleiding

Omdat het uw medewerkers zijn die uw bedrijfsvoering uitvoeren, is het trainen en opleiden en begeleiden in de nieuwe werkwijze is voorwaardelijk aan een goede implementatie. Maar het begint hun betrokkenheid en begrip van de gewenste veranderingen. Communicatie en Feedback zijn gedurende de gehele implementatie essentieel voor succes.

bottom of page