top of page

Consultancy & Advies

SPNP Consultants zijn adviseurs met kennis op het gebied van Bedrijfsvoering en Procesoptimalisatie. Daarbij bezitten over de noodzakelijke branchekennis waardoor ze beter in staat zijn business doelstellingen te vertalen naar werkende oplossingen. Onze consultants zijn inzetbaar in veranderingstrajecten of voor individuele advisering.  SPNP beschikt over consultants op de volgende niveau’s:

Programma Manager / Portfolio Manager

Een SPNP Programma manager is een zeer ervaren Manager met minimaal 10 tot 15 jaar ervaring op het gebied van middel-zware tot zware bedrijfsvoeringsprojecten. Een programma manager is zowel bekend met reguliere programma’s als met Lean / Six Sigma programma’s en heeft hier meerdere van uitgevoerd. Programma management en Project selectie zijn zijn kernactiviteiten.

Enterprise Architecten

SPNP Architecten hebben 10 – 15 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten van bedrijfsarchitecturen. Vaak werken zij in samenwerking met IT Architecten om tot die toekomstvaste Architectuur te komen waarin Organisatie, Processen en Systemen optimaal samenwerken. 

Business Controllers

SPNP Business Controllers zijn ervaren in het inrichten van AO/IC, Governance, Management en/of Cost Control. Met hun financiele (proces) achtergrond zijn zij in staat uw doelstellingen te vertalen naar  bestuurlijke informatie systemen om beter in control te komen.  

Proces Consultants

SPNP Proces consultants hebben ruime ervaring in het analyseren, ontwerpen en implementeren van bedrijfsprocessen. Tevens nemen zij veel deel aan verandering-projecten om te zorgen dat de geplande organisatie of IT veranderingen  goed samenvallen met de bedrijfsprocessen en bestuurbaar worden opgeleverd.  SPNP heeft Proces Consultants op Senior, Medior en Junior niveau.

Risico Managers

Een SPNP Risico Manager is bekend met diverse normen als COBIT en OHSAS en  weet hoe hij deze moet vertalen naar een praktische inrichting binnen uw onderneming. 

bottom of page