Login

Hello, I'm a panel

I'm just a css entity, but I'm controlled with the Toggler JS plugin.

Enterprise Architectuur

In een constant bewegende wereld komen er veel uitdagingen op uw organisatie af. Uitdagingen waarop de organisatie snel en adequaat moet kunnen inspelen, en daarbij zo weinig mogelijk aan het lot overlaten. Het afstemmen van business en IT in verandertrajecten is hierbij van essentieel belang. Enterprise-architectuur zorgt er voor dat business- en IT-projecten structureel bijdragen aan de realisatie van de bedrijfsvisie en strategie.
 

Business Architectuur

Business architectuur neemt een steeds belangrijkere rol in binnen de Enterprise Architectuur.  Naast het opstellen van business requirements ten behoeve van procesautomatisering, wordt de toegevoegde waarde ervan steeds vaker herkend in het helpen formuleren en realiseren van de bedrijfsstrategie. SPNP weet hoe u architectuur meer kunt laten leven bij business management. Wij bieden een integrale oplossing voor het structureel verbeteren van uw bedrijfsvoering.
Meer over Business Architectuur >

 

Architectuurmodellering

Modelleren is een essentieel onderdeel van architectuur, waarbij de complexiteit van de organisatie inzichtelijk en beheersbaar wordt gemaakt. Kwalitatief hoogwaardige en geïntegreerde modellen bepalen uiteindelijk een groot deel van het succes van de architectuurfunctie. SPNP helpt u graag bij het kiezen en implementeren van een passende modelleerwijze.
Meer over Architectuur modellering >
 
 

Enterprise Portfolio Management

togaf frameworkOmdat het bij een goede bedrijfsvoering niet alleen maar gaat om het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, ondersteunt SPNP u ook in het optimaal beheersen van uw bestaande business- en IT-landschappen. Enterprise Portfolio Management geeft u direct inzicht in hoe processen, applicaties en infrastructuur al dan niet bijdragen aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Wij kunnen u helpen de juiste investeringsbeslissingen te maken.
Meer over Enterprise Portfolio Management >
 

Enterprise Architectuur

canea projects on laptopSPNP heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van Enterprise Architectuur in verschillende branches. Wij helpen u architectuurmethoden als TOGAF en ArchiMate praktisch te maken binnen de grenzen van de volwassenheid van uw organisatie. U kunt daarbij vertrouwen op onze diepgaande kennis van EA tooling en onze ervaring met het ontwikkelen en geven van trainingen die direct in de praktijk kunnen worden toegepast.
 

Enterprise Architectuur Software

SPNP maakt gebruik van internationaal als best aangeschreven Enterprise Architectuur software. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming adviseren wij één van onderstaande pakketten.
 

Enterprise Architect van  QPR

een EA oplossing voor middelgrote tot grote ondernemingen.
Ga naar  QPR >
 

Corporate Modeler van Casewise >

Een EA oplossing voor grote tot zeer grote ondernemingen (multinationals).
Ga naar Casewise >
© SPNP 2019